Minder dan twee maanden na de eerste update van de LastPass-app voor iOS 8 is er weer een nieuwe update voor de wachtwoordkluis. Gebruikers kunnen nu LastPass ontgrendelen met Touch ID.

LastPassDe eerste keer dat u na de update van de app inlogt in LastPass krijgt u de optie om via Touch ID in te loggen. Die keuze kunt u later altijd nog herzien in de instellingen.

Elke keer u naar de LastPass-app overschakelt, krijgt u daarna de vraag om uw vingerafdruk voor te leggen in plaats van uw hoofdwachtwoord of pincode in te geven. De vingerafdruk geeft u op een handiger manier toegang tot je wachtwoordkluis, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

De update voegt nog heel wat andere vernieuwingen toe, vooral op het vlak van usability. Zo ondersteunt de interface nu beter de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Nieuwe copy/paste notificaties elimineren de nood voor een extra aanraking. En wanneer u de ingebouwde webbrowser van LastPass gebruikt, krijgt het bijbehorende sitemenu een update om eenvoudiger wachtwoorden en formuliervelden in te geven.

Lees meer op de website van LastPass.